Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Безконтактний термометр

250 грн
Опис

Виробник: Оригінал
Тип: Електронні термометри

Безконтактний термометр

Універсальний сучасний безконтактний термометр призначений для вимірювання температур тіла, рідини або інших поверхонь. Головною перевагою термометра є можливість виміряти температуру, не торкаючись тіла людини, оскільки процес вимірювання здійснюється за допомогою інфрачервоного променя. Такий термометр мінімізує ризик зараження бактеріями під час контакту, тому рекомендується для застосування в мед. установках. Однак можна використовувати його й у домашніх умовах. Просто переміщайте градусник по лобі 1-15 см, за кілька секунд на дисплеї показується результат. Пристрій дасть змогу вимірювати температуру дитини, що спить, або людині, і не потривожити її, зможе контролювати температуру відвідувачів і не створювати водночас черзі на вході.
Дані вимірювань виводяться на РК-дисплей. Якщо температура тіла в межах норми, то екран світитиметься зеленим, за підвищеної температури — жовтим, а за температури вище 38 градусів дисплей автоматично стане червоним. Також за підвищеної температури термометр може видавати звуковий сигнал. Час вимірювання 1 сек.
Також ви зможете вимірювати не тільки температуру тіла, але й температуру поверхонь і предметів. Термометр має пам'ять на 32 вимірювання, тож Ви зможете контролювати зміни температури тіла, що дуже важливо в боротьбі з вірусними захворюваннями. Працює ця модель від 2 батарейок ААА.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий