Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Інфрачервоний термометр

2699 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Термометри для тіла

Кілька примірників у наявності

Інфрачервоний термометр — це сучасний прилад для безконтактного вимірювання температури з високою точністю. Він обладнаний ефективним датчиком, який здатний лише за кілька секунд визначити температуру тіла та виводить показання на великий цифровий екран. А з огляду на те, що пірометр працює без дотиків, його використання набагато безпечніше та гігієнічніше. Тому такий термометр стане незамінним помічником для всієї родини.

Особливості термометра:

Вимірювання температури без контакту зі шкірою, щоб уникнути перехресного поширення інфекції; підходить для немовлят, дітей, дорослих;Великий РК-екран із підсвіткою Автоматичне вимкнення Можливість змінювати шкалу виміру (Цельсій або Фаренгейт); Піти від 2 батарейок типу ААА; Вимірювання без зайвих дотиків.Температура тіла: 32 °C - 42,9 °C (89,6 °F - 109,2 °F) Вимірювання температури харчових продуктів і молока, а також поверхонь.
 

Головна перевага градусника —  це безконтактний метод визначення температури. Він має спеціальний інфрачервоний датчик, який вловлює випромінюване тілом тепло, фіксує та виводить показання на екран. Водночас, на відміну від звичайних ртутних градусників, йому для визначення температури потрібно всього приблизно 1 секунды. Тому стане чудовим помічником для батьків. Адже виміряти температуру в маленьких дітей — вельми непросте завдання.

Безпечно та гігієнічно 
Безконтактний термометр безпечніший у використанні, ніж звичайний. Він працює без дотику до шкіри, а отже, не переносить мікроби. Тому термометром можуть вільно користуватися всі члени сім'ї. Як він працює? Просто піднесіть інфрачервоний термометр до чола дитини або дорослого на відстань декількох сантиметрів і натисніть кнопку. Вже за кілька секунд він рахує дані та покаже їх на цифровому дисплеї

Особливості та деталі
2 лужні батарейки ААА в комплекті
Продається в кожному
Зроблено в Сполучених Штатах
Розміри упакування: 10 дюймів Д x 10 дюймів Ш x 10 дюймів В

Інформація про товар
Розміри продукту 12 х 12 х 12 дюймів;
Вага предмета 8,8 унції
Виробник Welch Allyn, Inc.
ASIN ‎B01IE40L5C
Номер моделі виробу 105801
Відгуки клієнтів:5 із 5 зірок 1Review
Рейтинг бестселерів No 165 356 у категорії «Промислені та наукові» (см. Топ-100 у категорії «Промислені та наукові»)
# 266 в інфрачервоних термометрах
Знятий із виробництва виробником: Немає
Дата першого випуску:29 серпня 2017 р.

***************************************************************

Відсилання Укріплостей, НП,олхдоставка, аналоговий,самовиз Київ

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?