Всі категорії
Додати товар

Сток лобний термометр lpow, безконтактний термометр

273 грн
Опис

Без паковання

Присутні царапини!
Лобний термометр LPOW, безконтактний термометр, медичний інфрачервоний
термометр, РК-дисплей, функція пам'яті

- Без контакту зі лобом і на відстані 0-3 см: відстань між термометром і лобом має бути 0-3 см. Він набагато практичніший за стандартний ртутний термометр.
- Великий РК-дисплей із 3 варіантами підсвічування: Наш безконтактний медичний термометр обладнаний великим РК-дисплеєм із 3 варіантами підсвічування для вимірювання температури тіла. Він зберігає 35 даних вимірювань для порівняння змін температури тіла.
- Точне вимірювання: натисніть кнопку вимірювання, і результат зобразиться за 1 секунду. Ми можемо швидко виміряти температуру за допомогою цього внутрішнього та зовнішнього цифрового термометра. Сучасні високочутливі інфрачервоні термометри гарантують високу точність і безпеку.
- Великий РК-дисплей: наш температурний пістолет із великим РК-дисплеєм показує унікальні виміряні значення. Миттєве зчитування показань термометра з режимом вимкнення/вмикання звуку.Хороший термометр для нічних вимірювань у немовлят. Вам не потрібно боятися розбудити дитину.
- 2 режими просто перемикаються: цей налобний термометр може не тільки вимірювати температуру тіла, але й вимірювати температуру предметів. Він підходить для будь-якого віку. Коли термометр увімкнений, коротко натисніть кнопку °F/°C, щоб перемкнути режим °F/°C.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари