Всі категорії
Додати товар

(модернізований) gemitto цифровий внутрішній внутрішній термометр, точні 3 показання рк-екран

959 грн
Опис

-
- 【2 бездротові датчики】 Бездротовий зовнішній термометр синхронно відстежує внутрішню та зовнішню температуру. Сигнал може бути отриманий своєчасно та швидко в межах діапазону передавання. Зручно показує темп. на екрані автоматично, так що ви можете знати температуру зовнішнього повітря, коли ви залишаєтеся вдома.
- 【Налаштування звукової сигналізації】Цифровий вхідний/вихідний термометр для внутрішньої зовнішньої консолі вмикає звукові та візуальні сигнали тривоги, коли температура перевищує попередньо встановлені мінімальні та максимальні параметри сигналів тривоги. Завжди будьте чутливі до температури довкілля.
- 【Запис MAX/MIN】Записи максимальної/мінімальної температури забезпечують історичні показання температури за останні 24 години (24 години починаються з того моменту, коли ви встановили базу з батареями). Термометр морозильної камери вимірює температуру довкілля кожні десять секунд. РК-екран чітко зображає поточну температуру. Інтелектуально стежте за температурою навколо вас.
- 【Температурний діапазон】 Температура зовнішнього повітря становить від -40 °F~140°F (-40°C~60°C), а температура в приміщенні становить 32°F~122℉ (0°C~50°C). Внутрішній/задній термометр має перемикач для вимірювання температури в градусах Цельсія/Ференгейта. Підходить для багатьох умов, як-от морозильник, кухня будинку, вулична теплиця для хатніх тварин тощо.
- 【Кілька варіантів монтажу】Монітор температури в холодильнику обладнаний складаною підставкою й настінним кріпленням, ви можете повісити його на стіну, поставити на стіл або прикріпити до холодильника за допомогою магнітів на задній панелі, забезпечуючи найкраще Показання температури в приміщенні або на вулиці. Це чудовий і розумний термометр для вашого сучасного життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?