Всі категорії
Додати товар

Монітор артеріального тиску тонометр cazon

800 грн
Опис

Інформація про цю статтю

- Вимірювання артеріального тиску вдома: передові чіпи та технологія, які надають вам показання систолічного та діастолічного тиску, а також вимірювання частоти пульсу, кожен вимірювач артеріального тиску індивідуально перевіряється та тестується, щоб забезпечити його ефективність. Піктограма нерегулярного серцебиття з'являється, коли виявлено нерегулярне серцебиття.
- 【Режим 2 користувачів і 240 значень для зберігання】Тонометр для верхньої частини руки підтримує 2 користувачів разом і до 120 показань із мітками дати та часу для кожної людини. Незалежна кнопка MEM одним дотиком дозволяє без проблем перевіряти історичні записи для користувачів у родині. Поділіться монітором зі своєю любов'ю
- Легко використовувати, легко читати: легко налаштувати та працювати, дотримуючись посібника користувача. Процес вимірювання починається після натискання кнопки старт/стоп. РК-дисплей з чіткими і великими цифрами показує рівень вашого артеріального тиску, показує, чи знаходиться ваш рівень кров'яного тиску в межах норми відповідно до класифікації ВООЗ, зручно для дому та подорожей.
- Зручна манжета: манжета для артеріального тиску підходить для рук з окружністю від 22 см до 40 см. Графічний малюнок на манжеті полегшує зміну підгузника. Міцна застібка навколо манжети фіксує її навколо руки та високоякісного матеріалу, оскільки поверхню зручно та легко чистити.
- Продуманий дизайн для вас: прилад для артеріального тиску автоматично визначає, чи правильно розташована манжета, і показує вам символи √ або × на дисплеї. Також велика манжета може фіксувати кожен рух тіла під час тесту та нагадувати вам про необхідність виправити правильну поставу. Під час вимірювання випромінює різний тиск повітря відповідно до різного артеріального тиску.
- Готовий до використання: тонометр містить 1 тонометр, 1 манжету, 1 кабель USB, 1 посібник користувача (може бути не англійською). Підтримуються 2 джерела живлення, батарея AAA або підключення через USB-кабель. Автоматично вимикається, якщо не використовувати протягом 60 секунд для економії енергії. (Акумулятори та адаптер живлення не входять.)

Інформація про Продукт

CAZON прагне піклуватися про здоров'я та захистити ваше здоров'я за допомогою
продуктів найвищої якості та комфортного обслуговування. Це ваш
найпрофесійніший сімейний лікар і робить ваше життя елегантнішим. З
нетерпінням чекаємо, щоб догодити та задовольнити кожного клієнта завдяки
нашій чудовій команді підтримки клієнтів.

Список пакетів

- B26 Тонометр * 1
- Манжета на рукаві (22 - 40 см)
- Шнур живлення USB * 1
- Посібник користувача * 1

МАНЖЕТ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ВИКОРИСТАННЯ CAZON

Чому необхідно регулярно вимірювати тиск?

- Візит до лікаря іноді може викликати занепокоєння та нервозність, що може призвести до негативних, неточних показників. Слідкуйте за своїм здоров'ям у безпеці та комфорті свого дому.
- Щоденні точні показники можуть допомогти вам звернути увагу на зміни артеріального тиску та знати, як керувати своїм здоров'ям. Ви буквально бачите, як ваше здоров'я покращується з кожним днем.
- Регулярно користуючись домашнім вимірювачем артеріального тиску, ви можете надавати своєму лікарю більш повні дані про свій артеріальний тиск щодня.

- Переваги моніторингу артеріального тиску CAZON
- Клінічно точний: ± 3 мм рт.ст
- Легко та швидко отримати результати за 1 хвилину
- 2 користувача, 240 пам'яті з датою та часом
- Регульована манжета та самоконтроль
- Подвійний блок живлення - 4 батарейки ААА або зарядка через USB

Як отримати найточніші вимірювання

Фактори, які можуть вплинути на показники артеріального тиску:

1. Надійний і професійний моніторинг АТ

Апарати артеріального тиску CAZON для домашнього користування побудовані з
нашою новітньою мікросхемою та розширеними алгоритмами , які пройшли
індивідуальне тестування для забезпечення якості продукту, надаючи вам
найточніші дані про артеріальний тиск.

2. Правильне положення тіла і рук

Уникайте прийому їжі, фізичних впра

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?