Всі категорії
Додати товар

Автоматичний акумуляторний тонометр на зап'ястку озвучка yongrow yk-ws01

750 грн
Опис

Автоматичний тонометр YONGROW YK-WS01.

- Висока якість і клінічна точність: зап'ястний манжетний вимірювач артеріального тиску YONGROW пройшов клінічні випробування та перевірено для забезпечення точності вимірювань; високоякісні матеріали забезпечують міцність і довговічність тонометра для домашнього використання.
- Режим для двох користувачів і 99комірок пам’яті для зберігання результатів-- Цей тонометр може зберігати результати вимірів з міткою дати та часу для 2 користувачів. Ідеально підходить для відстеження артеріального тиску та пульсу протягом певного періоду часу.
- Завдяки легкій і портативній функції можна контролювати артеріальний тиск або серцебиття в будь-який час і в будь-якому місці. Працює від вмонтованого акумулятора що дозволяє вам забути про постійні покупки батарейок. Його легко носити з собою і підходить для подорожей, відряджень і домашнього використання.
- Пакет включає --
Наручний тонометр* 1,
Посібник користувача* 1,
Футляр для прибуду* 1.
Проводьте вимірювання щодня в один і той самий час, щоб дані можна було цінно
порівнювати.
- З регульованою великою манжетою на зап'ясті, цей монітор артеріального тиску підходить для більшості дорослих. Автоматичний манжетний апарат bp, що працює однією кнопкою, зручний для вимірювання вдома.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
razvivaika
РазвивайКа
Дніпро
26% виконаних замовлень
Була

Схожі товари