Всі категорії
Додати товар

Тонометр cazon плечовий

899 грн
Опис

Надійний і професійний: кожен тонометр артеріального тиску, пройшов індивідуальне тестування й обладнаний спеціальними алгоритмами та чипом, надасть вам найбільш вірогідні показання, допомагаючи вам легко відстежувати своє здоров'я вдома. Вимірювання систолічного та діастолічного тиску, а також пульсу за хвилину. Крім того, цей монітор подасть сигнал, якщо виявить нерегулярне серцебиття.
Великий чіткий дисплей: читайте свій артеріальний тиск і частоту пульсу в реальному часі на легко читаному РК-дисплеї з чітким індикатором у стилі світлофора. Функції самоперевірки положення манжети та виявлення руху забезпечують візуальний символ на пристрої для точних вимірювань.
240 пам'яті для 2 користувачів: монітор Arm bp надає 2 користувачам 240 комірок пам'яті (120 на користувача), і кожен результат вимірювання буде відбиватися на екрані й автоматично зберігатися, щоб користувачі могли легко знайти свою історію вимірювань, натиснувши кнопку MEM. Це зручно й економічно для батьків, не купуючи ще один монітор.
Регульована зручна манжета: розроблена з урахуванням комфорту та виготовлена з високоякісного матеріалу. Манжета на плече підходить для стандартної та великої руки від 22 см до 40 см. Схема, надрукована на манжеті, показує відповідне положення для використання манжети.
Два режими живлення: USB-кабель (входить до комплекту) або 4 батарейки типу ААА (не входять до комплекту).

73\13
Дивіться інші оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари