Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Автоматичний тонометр на зап'ястя nissei ws-1011

2000 грн
Опис

Автоматичний тонометр на зап'ястя NISSEI WS-1011

- Автоматичний тонометр на зап'ястку.
- Схвалено Європейським Союзом Гіпертонії.
- Сенсорні кнопки.
- Індикатор аритмії.
- Визначення пульсового тиску.
- Унікальна форма манжети M-Cuff.
- Преформована манжета для окружності зап'ястя 12.5-22.5 см.
- Визначення перешкод.
- Два блоки пам'яті по 60 комірок у кожному.
- Дата та час вимірювання.

Характеристики:

- Тонометр NISSEI WS-1011 — перший у світі електронний тонометр на зап'ястку, який успішно пройшов клінічні випробування точності та рекомендований для використання в лікарнях та медичних закладах. Також цей прилад відповідає всім вимогам міжнародних сертифікатів якості ISO9001, ISO14001, ISO13485, TUV.
- Манжета M-Cuff із двома вбудованими датчиками дає змогу зчитувати пульсову хвилю відразу з двох артерій на зап'ястку.
- Тонометр WS-1011 демонструє найвищу точність вимірювання, він рекомендований для використання в медичних установах Європи. Похибка вимірювання тиску в тонометра WS-1011 становить не більш ніж ±3 мм рт. ст., а похибка вимірювання частоти пульсу не більш ніж 5%.
- Алгоритм Fuzzy Inflation визначає верхню межу тиску в манжеті, до якого накачуватиме компресор. Отже, тонометр WS-1011 може однаково точно вимірювати як підвищені значення артеріального тиску, так і знижені. Тонометр сам підлаштовується під тиск конкретного користувача та вибирає такий режим, за якого вимірювання буде найбільш точним і швидким.
- Індикатор перешкод вимірювання — тонометр WS-1011 автоматично визначає чинники, які могли вплинути на точність вимірювання тиску. Якщо користувач рухався під час вимірювання, розмовував, неправильно тримає руку, то прилад автоматично визначить такі моменти та виведе на екран відповідне попередження.
- Індикація аритмії — тонометр виявляє наявність нерегулярного серцевого ритму та попереджає користувача відповідним символом на екрані. Це дуже важливий показник — навіть якщо тиск у користувача в порядку, аритмія може супроводжуватися поганим самопочуттям і може послугувати приводом для поводження до лікаря.
- Великий дисплей тонометра з діагоналлю 8.5 см відбиває всі дані про вимірювання й має великі та чіткі символи. Це особливо зручно людем з ослабленим зором, результат вимірювання чудово видно без окулярів. На дисплеї одночасно зображається систолічний і діастолічний тиск, частота серцевих скорочень (пульс), дата та час вимірювання, наявність перешкод вимірювання, аритмія, класифікація результату за шкалою Всесвітньої Організації Охоронення.
- Сенсорне керування дало змогу звільнити передню панель зап'ястного тонометра від зайвих елементів керування, тепер її повністю займає великий цифровий дисплей.
- Звуковий супровід процесу вимірювання становить додаткову зручність під час використання тонометра. Звукові сигнали повідомлять про початок вимірювання, виявлення пульсової хвилі, закінчення вимірювання та виведення значень артеріального ділення на екран.
- Два блоки пам'яті по 60 вимірювань кожен із обчисленням середнього значення дають змогу стежити за тенденцією артеріального тиску. Два блоки потрібні, наприклад, для окремого спостереження за ранковим і вечірнім тиском, до та після вживання ліків або для двох користувачів. У пам'ять вносяться дані про систолічний і діастолічний тиск, частоту пульсу, час і дату вимірювання, наявність аритмії.
- Пульсовий тиск — це різниця між систолічним і діагностичним тиском. Тонометр показує значення пульсового тиску. Занадто велика різниця між верхнім і нижнім тиском (понад 60 одиниць) може говорити про захворювання, пов'язані з еластичністю судин.
- Мала вага тонометра становить усього 110 грамів. Тонометр завжди можна взяти із собою, він компактний і не обременить Вас. Процес вимірювання відбувається зпомікою одного дотику та завершується бадьоріше, ніж за хвилину. Ви зможете стежити за своїм артеріальним тиском у будь-якій ситуації.
- Індикатор заряду батарейок попередить про те, що батарейки розряджаються.

Гарантія: 5

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize