Всі категорії
Додати товар

Рексона невидимий антиперспірант стик чоловічий rexona men invisible jn black+white

170 грн
Опис

Захищає від поту та запаху на 48 годин – доведена ефективність від поту підтверджена хот-рум тестами.
• Допомагає чорному залишатися чорним, а білому білим. Твій стиль бездоганний.
У формулі менше активного компонента**, він більш тонко подрібнений, а тому і менш помітний, а також покритий спеціальним маскуючим маслом, яке мінімізує віддзеркалення світла. У формулу також введені спеціальні компоненти, які запобігають змішуванню ліпідів поту з активним компонентом та їх зчеплення з одягом.
У 10 разів краще захистити від бактерій, що викликають неприємний запах*. • Відчуття свіжості з ранку до вечора.
• Не дратує ніжну шкіру в зоні пахв – дбайливо ставиться до природної мікрофлори твоїх пахв.
• Розроблено спеціально для чоловіків. Не містить етилового спирту.
Не дозволяй поту та запаху зіпсувати тобі весь день. Неприємний запах утворюють бактерії, які харчуються потім і виділяють продукти метаболізму, що неприємно пахнуть. Rexona усуває ці бактерії при контакті зі шкірою та пригнічує їх подальше розмноження. Активний компонент підтримує сухість пахв, а бактерії не переносять таке середовище.
Антиперспірант-олівець Rexona Men Антибактеріальний та Невидимий на чорному та білому одязі бореться з причиною неприємного запаху.
Маючи антибактеріальні властивості, він знищує до 90% бактерій*, що викликають неприємний запах, допомагаючи тобі залишатися впевненим протягом цілого дня.
Шипуча суміш хрустких, чистих та яскравих фруктових нот відкривають аромат. Багатогранний повітряний жасмин із заспокійливим шлейфом привносить чистий заряд енергії. Потужна платформа з нот пачулі та бобів тонко передає вишуканий чоловічий характер.
Парфумерна композиція у складі антиперспіранта має не тільки спеціально закладену високу дезодоруючу ефективність, але й має антибактеріальні властивості.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kretia
posuda_homeshop
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
87% виконаних замовлень
Була