Всі категорії
Додати товар

Чоловічий дезодорант атиперспірант

159 грн
Опис

Чоловічий дезодорант Farmasi Day Control Anti-Perspirant Deo Roll-on з формулою, що діє протягом 48 годин, дарує відчуття свіжості протягом усього дня та дозволяє шкірі дихати.

Це дозволяє відчути свободу рухів у впевненості та комфорті протягом дня. Завдяки новому активному комплексу забезпечує швидке висихання.

Завдяки натуральному мінеральному порошку в його складі підвищується водо- та жиропоглинання. Сумісний з мікробіомом шкіри. Не містить глютену, тальку, важких металів, парабенів, алкоголю.

Антиперспірант Farmasi – нове покоління захисту!

Для багатьох людей «дезодорант» та «антиперспірант» – слова синоніми, проте насправді ці засоби відрізняються рівнем впливу. Якщо перший просто маскує неприємний запах, другий блокує потові залози, перешкоджаючи появі вологості.

Захисний засіб легкої прозорої консистенції швидко висихає, забезпечуючи приголомшливе відчуття свіжості та комфорту, а також надійний захист від поту та запаху до 24 годин! Завдяки м'якій формулі косметичний продукт делікатно впливає на шкіру, не викликаючи подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?