Всі категорії
Додати товар

Піна дл гоління

390 грн -4% 378 грн
Опис

ANTISTRESS» – це натуральний засіб, що пом’якшує щетину та забезпечує легке гоління. Особливість піни у використанні інноваційних активів Black BeeOme™ ( фермент меду чорних бджіл) та Gründelgaba Complex (вітамінний ліфтинг-комплекс), які здатні попереджати подразнення, запалення та сприяти загоєнню епідермісу. Піна пом’якшує шкіру за рахунок пантенолу й гліцерину, що покращує якість та результат гоління.

 

Plantacare 2000 та GLUCOTAIN FLEX – неіоногенні ПАР рослинного походження, що складаються з жирного спирту та глюкози. Ідеально сумісні зі шкірою. Завдяки властивостям жирного спирту ефективно піняться та очищують епідерміс. Не пошкоджують шкірний біом та не допускають подразнень при голінні.

Amisoft CS–22 – гіпоалергенний аніонний піноутворювач з амінокислотним складом. В основі засобу – глутамінова кислота. Вона регенерує шкіру та покращує клітинне дихання. Сприяє швидкому загоєнню пошкоджень дерми при голінні. ПАР має однаковий рН з епідермісом, тому надає м’яку дію не пересушує шкіру.

Black BeeOme ™ – ферментований мед темних бджіл. Багатий вуглеводами, ліпідами та мінеральними речовинами. Натуральний компонент нормалізує шкірний баланс та мікрофлору, роботу сальних залоз, яких в чоловічій дермі значно більше, ніж в жіночій. Відновлює пошкоджений епідермальний бар’єр, захищаючи від запалень та інфекцій. Шкіра стає більш матовою, гладкою, зволоженою, має природний доглянутий вигляд.

Екстракт гамамелісу, зелений чай ферментований – екстракт гамамелісу потужний ранозагоювальний та протизапальний засіб. Як природний антиоксидант разом з катехінами чаю зміцнює судини та налагоджує мікроциркуляцію крові, що омолоджує дерму. Чайний кофеїн тонізує покриви. Гамамелітанін заспокоює свербіж. Процедура гоління стає менш травматичною та дратуючою для шкіри, а лице після використання піни виглядає свіжим та молодим.

Д–пантенол – відмінно пом’якшує грубу шкіру та полегшує видалення щетини. Надає шкірі гладкості та пружності. Попереджає мікротравми при голінні.

Вітамінний комплекс – включає вітаміни групи В, вітаміни А, Е та РР, необхідні для омолодження дерми. З’єднання покращують кровообіг, шкіра набуває приємного кольору, зменшуються глибокі мімічні зморшки, які є наслідком частого перебування на сонці, морозі, відкритому вітрі, результатом поганих звичок. Токоферол як антиоксидант захищає шкіру від негативної дії вільних радикалів, нікотину та похідних етанолу.

 

СКЛАД/INGREDIENTS: Aqua (вода), Cocamidopropyl Betaine (з кокосової олії),  Decyl Glucoside (з кукурудзяного крохмалю і жирних кислот кокосового горіха),  Lauroyl /Myristoyl Methyl Glucamide (and) Coco-Betaine* (з цукру, кокосової та пальмової олії), Amisoft®(Sodium Cocoyl Glutamate (and) Disodium Cocoyl Glutamate (and) Water) (з L-глутамінової та кокосової жирної кислоти), Hamamelis Virginiana Leaf Extract (екстракт гамамелісу), Camellia Sinensis Leaf Extract (екстракт зеленого чаю), Glycerin* (рослинний гліцерин), D-Panthenol (Д-Пантенол), Optiphen BD* (харчовий консервант), Black BeeOme™(Honey + Zymomonas Ferment) Extract (and) Ethanol (and) Water) (фермент меду чорних бджіл), Gründelgaba Complex (Vitamin Сomplex) (вітамінний ліфтинг - комплекс), Polyquaternium-10 (з целюлози), Menthol (ментол),  Allantoin (алантоїн), Blend of Essential Oils: Oakmoss Essential Oil, Santalum Аlbum (Sandalwood) Essential Oil, Vetiveria Zizanioides (Vetiver) Essential Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Essential Oil (композиція натуральних ефірних олій: ефірна олія моху, ефірна олія сандалу, ефірна олія ветиверу

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Продавець
vikus9a
vikus9a
Супер-продавець
Апостолове
88% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?