Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір proraso

620 грн
Опис

Proraso Duo Pack Tube + Lotion Sandalwood — це високоякісний набір для гоління від культового італійського виробника. Косметичні продукти від Proraso виготовлені з натуральних інгредієнтів і володіють освіжаючим ароматом сандалового дерева.

У набір від Proraso входить:
Крем для гоління в тюбику (150 мл)
Лосьйон після гоління (100 мл)

Крім цього, продукти, які знаходяться в наборі, входять в червону лінійку бренду і створені спеціально для власників жорсткої і густої щетини, яка важко піддається лезу.
Крем для гоління від Proraso забезпечує насичену і густу піну, яка ефективно пом'якшує навіть найпримхливішу бороду, що дозволяє досягти ідеально гладкого зрізання волосся. Також, піна покриває епітелій тонким захисним бар'єром, який підтримує вологу в клітинах і покращує ковзання леза, таким чином сприяючи більш плавному та комфортному видаленню щетини. У той же час, склад крему збагачений олією сандалового дерева, какао і ши, що забезпечує догляд за шкірою.
У свою чергу, лосьйон від Proraso — це запорука свіжості, приємних відчуттів і здорової шкіри по завершенню гоління. Інгредієнти, що входять до складу продукту, утворюють універсальну формулу для швидкого відновлення і тонізації. Лосьйон забезпечує антибактеріальний ефект, знімає запальні процеси і прискорює регенерацію нових клітин, а також освіжає шкіру, огортаючи її ароматом сандалового дерева.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна Професійна
Об'єм:
100 мл
Продавець
irinats08
irinats08
Ковель
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?