Всі категорії
Додати товар

Машинка для стрижки волосся magio mg-580, машина для підстригання, електромашинка для волосся

599 грн
Опис

Машинка для стрижки волосся MG-580 – хороший недорогий аксесуар для особистого користування, який дозволить заощадити час та гроші на відвідування перукаря. За допомогою цієї машинки для стрижки Ви зможете коригувати свою зачіску будь-коли.

Машинка для стрижки виконана у стильному лаконічному дизайні та створена для тих, хто стежить за своїм зовнішнім виглядом. За допомогою цього аксесуару Ви виглядатимете бездоганно без зайвих зусиль. Просто потрібно купити машинку для стрижки волосся та насолоджуватися процесом.

Особливості машинки для стрижки Magio MG-580

Характеристики:

Потужність: 25 Вт.
Низький рівень шуму.
Регулятор довжини.
Лезо: титанове покриття.
Живлення: від мережі.
Довжина стрижки: 3-12 мм.
Машинка для стрижки виконана із міцного якісного пластику чорного кольору в комбінації із сірим, має зручний ергономічний дизайн. Кнопка включення повзункового типу знаходиться на боці, також є регулятор довжини лез у вигляді важеля. Це хороша недорога стрижкова машинка, купити яку ми рекомендуємо для власного користування.

Потужний, але тихий двигун працює якісно і без вібрацій. Леза з титановим покриттям дозволяють машинці добре справлятися із завданням. Ергономічна ручка машинки добре лягає в руці, що дозволяє комфортно працювати. Закруглені леза та гребені плавно ковзають по шкірі, не дряпаючи її, щоб кожна стрижка була безпечною та приємною.

Леза після використання можна чистити за допомогою щіточки, яка йде в комплекті і змастити олією. У наборі до цієї моделі ви знайдете 4 гребені, які дозволяють регулювати довжину волосся від 3 до 12 мм. Завдяки легкості та компактності ця сімейна машинка для стрижки волосся дуже зручна у використанні та підходить і для дорослих, і для дітей. У подарунок до комплекту також входять гребінець та ножиці.

Комплектація:

Машинка для стрижки
Насадки (4 шт): 3мм, 6мм, 9мм, 12мм
гребінець
Ножиці
Олія
Щітка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?