Всі категорії
Додати товар

Мило для гоління proraso 150 ml оригінал

260 грн
Опис

Super Formula від Proraso! Оновлений дизайн та покращена рецептура! Мило для гоління Proraso в чаші, з ментолом і евкаліптом, входити в серію Green Line (зелена лінія). Саме з цієї серії і почалася історія цієї відомої компанії з Флоренції. Це традиційне італійське м'яке мило, зварене за особливим рецептом, який до цих пір зберігається в найсуворішому секреті. Після обробки в парових котлах, його залишають дозрівати невеликими партіями протягом 10 днів у приміщенні з контрольованою постійною температурою. Протягом цього часу вологість випаровується, і продукт стає твердим та більш «концентрованим», що ідеально підходять для професійного гоління.

Натуральна формула мила, що поєднує в собі властивості олії евкаліпта та ментолу, забезпечує відмінне ковзання леза з тонізуючим та приємним охолоджуючим ефектом. Ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо для нормальної та жирної. Класичний аромат з нотками евкаліпта і ментолу. Не містить силікони, мінеральні масла, парабени та інгредієнти тваринного походження. Рекомендації щодо застосування: Змочіть обличчя теплою водою, за допомогою увлаженного помазка збийте мильну піну в чаші або безпосередньо на обличчі і нанесіть на область гоління. Піна розм'якшує волоски, що сприяє легкому гоління.

Склад: Aqua (Water / Eau), Stearic acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Glycerin, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Menthol, Eucalyptol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Camphor, Magnesium Aluminum Silicate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium Натрію Diacetate, Geraniol.

Обсяг: 150 мл Вироблено в Італії.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dress...
dressing_dream
Супер-продавець
Коломия
92% виконаних замовлень
Була