Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Помазок для гоління avon care men

195 грн
Опис

✅ Помазок, випущений популярним брендом Avon, зробить процес гоління комфортним, а його результат бездоганним. Це незамінний аксесуар, за допомогою якого дуже зручно збивати щільну щільну піну і розподіляти її по поверхні шкіри.
✅ Також помазок дбайливо масажує шкіру і в процесі масажу м'яко відлущує ороговілі частинки епідермісу.
✅ Помазок для гоління серії Avon Care Man відрізняється якісним, пружним, в міру м'яким і еластичним ворсом, що імітує натуральний.
✅ Під час гоління він дарує приємні тактильні відчуття. Після закінчення процедури залишки піни можна легко видалити з помазки під струменем теплої води.
✅ Ще одна переважна відмінність помазка – наявність ручки зручної форми та з широкою основою, яка надає виробу стійкості.
✅ Новий, запечатаний.
✅ Привезений із Великобританії.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна