Всі категорії
Додати товар

Бальзам охолоджувальний після гоління medavita remady ii idol aftershave cooling balm

399 грн
Опис

Виключно оригінал.💯
Новий. Запечатаний, але не має кришечки. Дивіться фото.
Об‘єм: 200 мл.
Ціна на офіційному сайті бренду 740 грн.

Заспокійлива та зволожувальна сироватка після гоління, що нормалізує та інтенсивно пом'якшує. Активні інгредієнти у формулі допомагають відновити природний баланс шкіри. Сильні заспокійливі та зволожувальні інгредієнти надають шкірі свіжість і гладкість, а захисні агенти утворюють бар'єр на епідермісі, захищають його від агресивного впливу довкілля у вигляді забруднення, вітру, пилу й ультрафіолетових променів.
Remedy – aftershave cooling balm – бальзам охолоджувальний після гоління від MEDAVITA надає шкірі свіжість, додаткову гладкість. У складі бальзаму особливі інгредієнти, що формують на поверхні епідермісу особливий бар'єр, який дає змогу захистити шкіру від негативного впливу:

вітру;
перепадів температур;
пилу та бруду;
ультрафіолетових променів.
У складі Remedy – aftershave cooling balm є спеціальні живильні та зволожувальні компоненти, завдяки яким відбувається нормалізація гідроліпідного покриття. Зокрема, бальзам охолоджувальний після гоління містить олію авокадо і вітамін Е, алое вера, алатоїн, бісаболол й інші інгредієнти.

Remedy – aftershave cooling balm від «MEDAVITA» простий у використанні. Після гоління потрібно взяти трохи засобу та розподілити по поверхні шкіри, зробивши легкий масаж кінчиками пальців. Особливість бальзаму в тому, що його також можна застосовувати не тільки після гоління, але і як щоденний зволожувальний крем.
Інструкція по застосуванню
Після гоління нанесіть на обличчя та шию, акуратно помасажуйте кінчиками пальців круговими рухами. Може також використовуватися як щоденний зволожувальний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize