Всі категорії
Додати товар

Крем після гоління для чоловіків

500 грн
Опис

Крем після гоління Гордість Джентльмена Forever Living Products дозволить вам забути про такі проблеми, як подразнення та почервоніння шкіри. Унікальна добірка рослинних екстрактів забезпечує глибоке зволоження та чудове харчування покривів. Крем з легкою шовковистою консистенцією приємно наноситься і швидко вбирається, роблячи шкірний покрив м'яким і бархатистим. Продукт миттєво заспокоює і прекрасно тонізує, знімає запальний процес і прискорює загоєння пошкоджених тканин. Крем не містить спирту, тому діє дуже дбайливо та абсолютно безпечно.
Коли лезо ковзає Вашою шкірою, можуть виникнути порізи, подряпини або неприємне відчуття після гоління. Шкіра стає сухою та роздратованою. Заспокойте її зволожуючим кремом після гоління Гордість Джентльмена, який не містить спирту і має чудовий запах. Насолоджуйтеся прохолодною дією цього крему завдяки поєднанню в ньому пом'якшувальних і зволожуючих компонентів разом з натуральним стабілізованим гелем Алое Віра.
Його можна застосовувати як заспокійливий засіб для шкіри, так і безпосередньо відразу після процедури гоління. Алое Віра, розмарин і ромашка допомагають м'яко доглядати шкіру.
Чоловікам сподобається відчуття свіжості та чистоти, яке подарує їм крем Гордість Джентльмена, а жінок порадує гладка шкіра коханих та тонкий аромат!

118 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари