Всі категорії
Додати товар

Чоловічий бальзам після гоління thalia, 100 мл

311 грн
Опис

Опис товару
Бальзам серії Codes of Men відмінно зволожує чутливу після процесу гоління шкіру і допомагає знизити ризик подразнення шкіри. Масло ши у складі бальзаму живить шкіру та забезпечує баланс жиру й вологи, а бісаболол ефективно затримує вологу в клітинах шкіри протягом дня, запобігаючи виникненню лущення через сухість. Зменшуючи почервоніння на поверхні шкіри, бісаболол і алантоїн забезпечують додатковий догляд. Не містить сульфатів SLS/SLES, парабенів і шкідливих для здоров'я речовин.
Характеристики
Бренд
THALIA
Виробник
AKTEN
Вага
100 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести достатню кількість бальзаму на шкіру масажними круговими рухами після процесу гоління.
Застереження
Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, циклопентасилоксан, каприловий/каприновий тригліцерид, цетеариловий спирт, гліцерин, гліцерил стеарат, масло ши, диметикон, диметикон/вініл диметиконовий кросполімер, цетеарет-20, феноксиетанол, бісаболол, ефіри ПЕГ-7 оливкової олії, віддушка, поліакрилат натрію, цетеарет-12, цетилпальмітат, алантоїн, пантенол, ізомерат сахариду, тетранатрію ЕДТА, етилгексилгліцерин, ментол, лимонна кислота, цитрат натрію, ліналоол, цитраль, лімонен, альфа-ізометил іонон, бензилсаліцилат.
Стать
Чоловікам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари