Всі категорії
Додати товар

Чоловічий подарунковий набір для бриття harry's

1600 грн
Опис

Нарешті фраза "подарувати набір для бриття" викликатиме в отримувача не страх через банальність подарунка, а захват від отриманого! Пропонуємо вашій увазі спеціальний подарунковий набір від американського бренду Harry’s, що містить деякі з їхніх топових продуктів в обмеженому тиражі. Усе це виконано в стильному чорному кольорі та подарунковому пакуванні.

Що входить до набору: ергономічна рукоятка Craft Handle із пунктирним малюнком прогумованої поверхні для зручнішого користування, представлена в обмеженій серії матово-чорного кольору, а також зручна підставка для бритви, яка забезпечує зручність зберігання та користування.
Додатково в наборі: фірмовий гель або піна для бриття Harry’s, три змінні картриджі для бритви, розроблені в Німеччині, кожен із гнучким шарніром і змазувальною стрічкою для запобігання пошкоджень шкіри.

І все це у стильній чорній подарунковій коробці, що довершує образ ідеального продукту. Цей набір стане чудовим подарунком для дорогих вам людей, навіть якщо це ви самі! 😉

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий