Всі категорії
Додати товар

Mennex gel ( менекс гель) гель для швидкої потенції, 30 мл

620 грн -4% 600 грн
Опис

«Mennex gel» для твого коханого чоловіка ❤️Відчуй справжню насолоду зі своєю коханою людиною ❤️
Засоби косметичні - гель косметично-профілактичний, 30 ml (мл) ‡ 5%
Ingredients: Water/Aqua, Emulgade, Hydrogenated Oil, Glycerin, Glyceril Monostearate, D-Panthenol, Isopropy!
Myristate, Zingiber Extract, Ginkgo Biloba Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Petroselinum Extract, Vitamin complex Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Calcium Pantothenate), Sharomix 7% us, Lanolin, Dimethicone, Acorus root Extract, Ssaccharinate, Parfum.
Призначення: Для комфорту та покращення відчуття під час статевого акту. Інгредієнти, що входять до складу гелю сприяють потужному припливу крові до органів малого тазу, завдяки чому позитивно впливають на функції та розміри фалоса. Гель дозволить Вам почуватися впевнено і подовжить насолоду.
Спосіб застосування: Наносити незначну кількість гелю мʼякими легкими рухами на шкіру статевого органу.
Застереження: Перед застосуванням звернутися за консультацією до уролога.
Запобіжні заходи: Уникати потрапляння в очі і контакту зі слизовими. У разі контакту з очима, ретельно промити водою протягом 2-3 хвилин. При збереженні подразнення або погіршенні стану, зверніться до лікаря.
Засоби косметичні - гель косметично-профілактичний «Mennex gel» (Засоби косметичні - гель косметично-профілактичний «3 каштаном») 30 ml (мл) ‡5% за ТУ У 20.4-32134158-003:2011.
Запобіжні заходи: Уникати потрапляння в очі і контакту зі слизовими. У разі контакту з очима, ретельно промити" водою протягом 2-3 хвилин. При збереженні подразнення або погіршенні стану, зверніться до лікаря.
Засоби косметичні - гель косметично-профілактичний «Mennex gel» (Засоби косметичні - гель косметично-профілактичний «3 каштаном» 30 ml (мл) ‡5% за ТУ У 20.4-32134158-003:2011.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Продавець
angel_white
angel_white
Супер-продавець
Івано-Франківськ
91% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?