Всі категорії
Додати товар

Віск для волосся shield man amino acid, 110 мл

249 грн
Опис

Віск для волосся Farmasi Shield Man Amino Acid Complex - це засіб для волосся з ефектом укладки. Віск- це інноваційний засіб, який дає змогу створювати матові і природні зачіски без зайвого блиску. Його кремово-легка текстура не залишає слідів на волоссі і швидко висихає. Використовуйте віск для волосся, щоб надати йому хвилястий вигляд або випрямити. Віск є прекрасним продуктом для створення ідеальної зачіски.

Інструкція із застосування Розігрівши засіб, розтерши його в долонях, нанесіть достатню кількість воску на сухе волосся від коренів до кінчиків. Стилізуйте за бажанням.

Склад Water/Aqua, Beeswax/Cera Alba, Cetearyl Alcohol, PVP, Kaolin, Stearic Acid, Palmitic Acid, Polyethylene, Microcrystalline Wax, Petrolatum, Ceteareth-20, Glycerin, Fragrance/Parfum, Benzyl Alcohol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Triethanolamine, Sodium PCA, Sodium Lactate Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Coumarin, Limonene, Linalool.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Продавець
mark.imari
mark.imari
Супер-продавець
Тернопіль
90% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?