Всі категорії
Додати товар

Givenchy blue label 50мл тестер,чоловіча туалетна вода.оригінал.

1250 грн
Опис

Опис Givenchy pour Homme Blue Label Багато представників сильної статі в сучасному світі обирають спортивний стиль і активний спосіб життя. Вони завжди відрізняються гарною формою, відмінним смаком і особливою життєрадісністю. В їх силуеті переважає гармонія, баланс і мінімалізм: нічого зайвого, тільки найважливіше. Саме такому чоловікові ідеально підійде французький парфум Givenchy pour Homme Blue Label. Його деревно-пряний аромат зачаровує і п'янить, вселяючи думку про те, що все в твоїх руках – потрібно тільки дуже захотіти і повірити у власні сили. Динамічно і яскраво відкриваються верхні ноти композиції, підбадьорливі дзвінким бергамотом і палючим грейпфрутом. Їх неможливо витримати натиск – вони блискавично ліквідують будь-яку броню. З часом їх запал остигне і відкриється прихована в «серце» таємниця парфуму. Вона полягає в магічному поєднанні запашної лавандового розсипи, пікантному перці, пряних гуркотах кардамону і листя артемізії. Эта мелодия звучит четко и обольстительно, приглашая окунуться в финальную лавину ароматов. В ее власти оказались кедровые древесные мотивы, уютный дух ветивера и драгоценная смола олибанума.

 

Попробовав однажды этот парфюм, можно с уверенностью сказать: жизнь – это движение, а движение – это Givenchy pour Homme Blue Label.

 

Тестер – это вариант аромата, предназначенный для рекламы и ознакомления с парфюмом. По качеству он ничем не отличается от продаваемой туалетной воды. Невысокая цена тестера обусловлена его упрощенной упаковкой, которая называется технической.

Додаткові фото за запитом. Не завжди на сайті,0966670247,Тетяна 💞Підписуйтесь на мої оновлення!💞 Багато якісної косметики,парфумерії та інших речей!🎁📿🎀💄👗👖💅👚👜💍👛

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл