Всі категорії
Додати товар

Giorgio armani acqua di gio profondo парфумована вода

1590 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2020
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Франція
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Бергамот, Водяні ноти, Зелений мандарин
Нота серця: Кипарис, Лаванда, Мастикове дерево, Розмарин
Кінцева нота: Мускус, Мінеральна амбра, ПачуліОпис Giorgio Armani Acqua di Gio Profondo
Якщо ваш обранець віддає перевагу фужерним ароматам, насиченими східно-деревними переливами, парфумована вода Acqua di Gio Profondo італійського бренда Giorgio Armani стане його справжнім фаворитом! Невимушений мускусний шлейф, який переміг амплітуду водних нот і кипариса, перетворить навіть звичайний, повсякденний образ на щось прекрасне, по-особливому унікальне та чарівне. Такі парфуми чудово підійдуть строгим, стриманим інтелігентам, мотивуючи їх на впевненіші рішення, сміливіші дії й здійснення заповітних ідей.

Початкова нота. Розкриваючись насиченим звучанням хрусткого бергамота, парфуми набувають нового водянистого амплуа, витканого з принад підбадьорливого зеленого мандарина. Освіжальний цитрусовий вступ довго грає з фантазією, пробуджуючи в свого власника найприхованіші та неймовірні можливості.

Нота «серця». Кульмінаційний момент розкривається шаленим соло кипариса, яке стрімко перетікає в квіткове русло лаванди й величного мастикового дерева. Не чекаючи своєї черги, в гру вступає пряний розмарин, який посилює потужність і енергії аромату.

Кінцева нота. Мінеральна амбра супроводжує тривалим звучанням до напівпрозорого мускусного шлейфу. Але вмить вона затихає та зупиняється, дивлячись на крихітні, немов зірки, квітки пачулів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл