Всі категорії
Додати товар

Чоловічі духи paco rabanne invictus

1300 грн
Опис

Модний дім Paco Rabanne прославився своїми оригінальними, майже архітектурними, рішеннями в сфері одягу і взуття. Почавши свою кар'єру з проектування ювелірних виробів для інших будинків мод, іспанець за походженням «Пако» Рабанеда Куерво (Paco Rabaneda Cuervo) прийшов до створення свого власного бренду тільки в 1966 році. Завдяки еклектичному дизайну і використанню нетрадиційних матеріалів (паперу, металу, пластику) Пако Рабанн відразу привернув до себе увагу знавців і любов шанувальників. У парфумерії модельєр дебютував в 1969 році, представивши тепер уже став легендарним жіночий аромат Calandre. Потім послідувала ціла серія новаторський парфумів з яскравими флаконами. І сьогодні дизайнер залишається на піку моди, задаючи головні вектори її розвитку.

У 2013 році компанія випустила парфуми, присвячений чоловікові-переможцю, стійкого, сильного й енергійного. Туалетна вода отримала ім'я Paco Rabanne Invictus. «Нескорений» - так перекладається з латини назва аромату, що відображає його основну концепцію. Невидима, але цілком реальна мужня сила, здатна досягати неймовірних цілей і отримувати відповідні трофеї. Можливо, тому флакон парфуму пако рабанн инвиктус виконаний у вигляді призового кубка.

Представлена в липні 2013 року композиція виділяється серед інших ароматів модного будинку свіжим і спортивним характером. Починаючись з морських і цитрусових нот, вона об'єднала в серці пряні акорди лаврового листа і жасминові відтінки з'єднання гедіон (hedione). Владний і динамічний характер аромату надають базові тони пачулі, гуаяка, дубового моху і сірої амбри.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари