Всі категорії
Додати товар

🩶оригінал 🩶100 мл чоловічі tom ford grey vetiver parfum

3450 грн
Опис

Оригінал 100мл парфумована вода для чоловіків. Нові . Аромат ветиверу та цитрусів та спецій. Насичений, шлейфовий, дорогий .
Привезені із-за кордону. є гарантія на повернення можна тестувати і оглянути флакон перед оплатою на пошті. батч код на флаконі та коробочці присутній на фото. Купуючи від 2х і більше флаконів гарантую хорошу знижку.

У 2023 шикарний аромат знову повертається - ще більш досконалому вигляді, доведений до абсолюту: Tom Ford Grey Vetiver Parfum виданий у форматі парфумів з більшою інтенсивністю і стійкістю знайомого аристократичного аромату.

Він входить в елітну Signature Collection і поміщений у такий самий вишуканий флакон з рифленого димчастого скла з відтінком платини – він втілює справжній чоловічий шик колекції модного одягу від Форда.

Верхні ноти квітів апельсинового дерева в прелюдії композиції характеризують володаря парфуму як невиправного романтика – хоч би якою самодостатньою та діловою людиною він не виглядав: у його серці достатньо ніжності, щоб зробити щасливою свою обраницю. У центральному акорді твору всю повноту влади віддано шафрану – дуже дорогі та вишукані спеції, які в буквальному сенсі цінуються «на вагу золота» завдяки рідкості та ексклюзивності.

Суть аромату у всій його красі та різноманітті розкривається ближче до фіналу, де використано відразу три сорти ветівера – незвичайної трави з чудовим деревним ароматом, що переливається відтінками диму, гіркого шоколаду та землі – чудове, істинно чоловіче поєднання, перед шармом якого не встояти!

Аромати: дерев'яні, пряні
Верхні ноти: квіти апельсинового дерева
Ноти серця: ветивер, шафран
Базові ноти: ветивер
Рік випуску: 2023

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой