Всі категорії
Додати товар

Carolina herrera bad boy tecтер lux чоловічий 60 мл

223 грн
Опис

Carolina Herrera Bad Boy один із найсильніших ароматів для чоловіків, постав на суд вимогливої публіки 2019 року. Належить до категорії східно-пряні. Туалетна вода була створена як пара до випуску 2016 року. Парфуми Carolina Herrera Good Girl в оригінальному флаконі виготовлені як б'юта чорно-золота змійка. Тєстерна версія спрощена в плані дизайну з менш чималим об'ємом. Виробники задалися метою дати можливість спробувати аромат великого кола аудиторії, перед купівлею повноцінного флакона. Об'єм 60 мл приємно здивує прийнятною ціною. Таку упаковку можна зберігати не тільки на туалетному столику, але й носити із собою, наприклад, брати у відрядження.

Переваги та переваги
Композиція Carolina Herrera Bad Boy позиціюється із сучасними чоловіками, «поганими хлопчиками», у яких відчувається густий коктейль сили, героїчності та чуттєвості. Аромат звучить витонченістю і водночас вибуховими емоціями. Грають ноти цитрусової свіжості. Чоловік, який використовує цей аромат, героїчна, але водночас вразлива особистість. Витончені грані доповнюють образ впевненого в собі хлопця. Сучасність призвела його до певного вигляду безстрашності та мужності. Такому ніпотом швидка швидкість на байці без шолома або лазіння за найвищими точками світу. У композиції відчуваються пряні ноти. Carolina Herrera Bad Boy може підкреслити силу та слабкість, світлу та темну сторону будь-якого чоловіка.

Початкові ноти. Уточнений, вибуховий аромат яскраво та виражено пахне бергамотом, білим і чорним перцем, які надають іскорки й ледве-помітної цитрусової свіжості.
Середні ноти. У серці палає пряність м'якої шавлії з хвойно-димним кедром.
Базові ноти. Фінал чудовий завдяки солодкувато-димним відтінкам бобів тонка й оксамитового запаху какао. Бурштин та амбра надають смолистості та теплоти.
Аромат складний, розкриття багатогранне та залежить від температури повітря. У холодну пору року розкривається особливо приємно.

Спосіб застосування
Перше використання Carolina Herrera Bad Boy може викликати різні емоції. Комусь він здається незвичайним і легким, для когось — то важкий і непристойний. Більшість чоловічої аудиторії з великою цікавістю ставляться до цього аромату. Пахне ностальгією, особливо коли наносиш парфуми на одяг. У голові спливають ситуації з минулого, до яких хочеться повертатися знову. Саме ноти створюють такий ефект. Для рівномірного використання флакон із Carolina Herrera Bad Boy розміщують на невеликій відстані та в кількості 2 натискань розпилюють вміст у зону шиї, зап'ястка або на одяг. Стійкість гідна. Відчувається до доби. На бавовняних тканинах відчувається аж до прання. Не набридає й не дергізує. Carolina Herrera Bad Boy — аромат сучасності. Саме для хлопців, які загубилися в просторі та здатні підкорювати жіночі серця не словами, а справжніми героїчними вчинками. З такими не страшно вирушити в пригодницьку подорож, хоч на край землі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари