Всі категорії
Додати товар

Kurkdjian 724 perfume newly унисекс 58 мл

240 грн
Опис

Унісекс аромати стали популярними ще в 90-ті роки. Саме тоді вони почали з'являтися на ринку парфумерії та використовуватися в образах багатьох відомих особистостей. Відтоді асортимент таких композицій почав поповнюватися дедалі новими продуктами. Зараз парфумерні води набули особливої популярності, оскільки їх однаково можуть використовувати і чоловіки, і жінки. Одним із таких ароматів якраз є вода Maison Francis Kurkdjian 724 Perfume Newly в об'ємі 58 мл.

Головні особливості аромату
Унісекс-аромат від бренда Maison Francis Kurkdjian був випущений буквально у 2022 році, але навіть за таке нетривале існування на ринку він дістав безліч шанувальників. Це все завдяки його унікальному аромату, який по-своєму розкривається на кожному образі. Він має свої відмінні риси й особливості. Вони полягають у складі ноток і поєднанні компонентів.
Нотки аромату розкривають такі звучання:
Початкові. Альдегіди, калабрійський бергамот.
Проміжні. Єгипетський жасмин, солодкий горошок, чубушник.
Завершальні. Білий мускус, сандал.
Сам аромат, з огляду на його наповненість компонентами, належить до деревної категорії. Тому після його нанесення можна відчути легкий шлейф кори дерева та супутні аромати. Насолоджуватися ароматом будуть усі довкола, позаяк він досить стійкий і яскравий.

Переваги композиції
Останнім часом унісекс аромати завоювали велику популярність серед шанувальників парфумерії. А все тому, що вони ідеально вписуються як у чоловічий, так і в жіночий образ. Таким є аромат 724 Perfume Newly від відомого бренда Maison Francis Kurkdjian. Покупці виділяють низку переваг і особливостей продукту, завдяки яким вони готові купувати тільки його:
Зручний мініоб'єм. Парфуми представлені в об'ємі 58 мл. І цієї кількості цілком досить для тривалого використання. Все тому, що для отримання насиченого аромату, який триматиметься на шкірі впродовж усього дня, досить усього кількох крапель продукту.
Приємний і ненав'язливий аромат. Хоч запах парфумів досить виразний, сам володар аромату його не чує. Згодом до нього звикають ті, хто наносить його на свою шкіру, і навіть не відчувають упродовж дня. Зате всі інші захоплюються його розкриттям і незвичайним поєднанням компонентів.
Доступна ціна. Завдяки своєму мініформату, парфуми можна купити за дуже вигідну ціну. Завдяки такій різниці з повнорозмірним продуктом, можна придбати відразу кілька засобів і спробувати на собі різні аромати.
Гарна стійкість. Вона зумовлена високою якістю компонентів, що містяться в складі, а також самому типу аромату. Він довго триматиметься на шкірі, незалежно від кількості нанесеного продукту.
Унісекс аромат має унікальний і універсальний запах, який однаково добре вписується як у чоловічий, так і в жіночий образ. Він здатний підкреслити всі переваги й особливості зовнішнього вигляду, завдяки чому можна легко виділитися серед натовпу та отримати купу компліментів. Такий продукт можна сміливо вибирати в подарунок, позаяк з ароматом складно не вгадати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?