Всі категорії
Додати товар

🧡оригінал🧡creed viking cologne🧡одеколон🧡

1900 грн
Опис

🧡100 мл 🧡новий, без дефектів🧡батч код на фото, штрих код також🧡накладений платіж, обмін та повернення обговорюються🧡гарантована знижка при замовленні від 2 ароматів

Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для чоловіків
Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, фужерні
Початкова нота: Калабрійський бергамот, Рожевий перець, Сицилійський лимон
Нота серця: Болгарська троянда, М'ята, Перець
Кінцева нота: Індійський сандал, Ветівер, Лаванда, Пачулі

Розкішні елітні парфуми – найкраща прикраса чоловічого образу, а одеколон Creed Viking Cologne – ідеальний вибір для любителів фужерно-деревних композицій. Цей аромат створений для того, хто впевнений у собі та знає, чого хоче від життя. Хтось вирішив, куди йти і вміє вести за собою. Для розумних і стильних, для тих, кому хочеться наслідувати – найкращих представників свого віку.

Ольфакторна піраміда цих парфумів дивує складністю та злагодженістю механізму. Її перша нота з першого подиху зачаровує гармонійним звучанням свого букета, зітканого з важких, глибоких відтінків калабрійського бергамота, рожевого перцю та сицилійського лимона. У серці аромату квіткові переливи болгарської троянди ніжно відтіняють трав'янисту прохолоду м'яти та пікантність перцю. Шлейф композиції наповнений зворушливими зітханнями ветиверу, індійського сандала, лаванди та пачулів.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?