Всі категорії
Додати товар

2 шт одеколони julius 180 мл мл для чоловіків guise

200 грн
Опис

Одеколон для чоловіків Julius Guis створено з урахуванням сучасних тенденцій у парфумерії. Композиція характеризується свіжим квітково-фруктовим ароматом, що нагадує теплі літні дні. Він ідеально підходить для тих, хто хоче залишатися бадьорим та показати свій романтичний характер.

Початкові акорди парфуму наповненими свіжими тонами зеленого яблука та цитрусу, які заражають енергією на весь день. Трохи пізніше в ароматі з'являється біла фрезія і латаття, що розтікаються по всьому тілу квітковими відтінками. Їх вдало доповнює мікс із екзотичних фруктів, ноткою насолоди з романтичним присмаком. На завершення композиції зустрічається сандалове дерево, мускус і білий кедр, що створюють відчуття теплоти та мужності.

Одеколон Julius Guise свіжий та водноч9ас теплий чуттєвий аромат. Щоразу, коли ви будете використовувати цей аромат, ви почуватиметеся впевненіше та привабливіше.

Бренд: Guise
Вид: чоловіча
Об'єм: 90 мл
Країна-виробник: Україна
Переважний запах: Квітково-фруктовий
Початкова нота: яблуко зелене, цитрус
Нота серця: фрезія біла, латаття, фрукти екзотичні
Кінцева нота: дерево сандалове, мускус, кедр білий
100% оригінальна продукція

Цінителі вишуканих ароматів, впізнають в одеколоні Julius Guise справжній шедевр. Парфумери прагнули створити щось унікальне і в них це добре вийшло. Поринемо в ароматний світ, розкриваючи кожну ноту, немов сторінки захоплюючої історії.

Хвилююча подорож починається із микса зеленого яблука та цитрусових. Ви відчуваєте як ніжний звук перших акордів, зустрічається з яскравим світлом, створюючи енергійне перше враження. Занурюючись у серце аромату, знаходите білу фрезію, водяну лілію та екзотичні фрукти, поєднані у вишукану гармонію. З'являється віртуозне поєднання шляхетності, свіжості та таємничості. Завершальні ноти одеколону кидають у м'які обійми сандалового дерева, хижого мускусу та білого кедра. Шлейф знаходить чуттєвість та неповторність.

Кожна нота Julius Guise, мов слово в музичній композиції, тісно пов'язана з попередньою, створюючи єдину симфонію, яка танцює на шкірі, залишаючи чарівний слід.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
lparfume
Dofamin
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?