Всі категорії
Додати товар

Mr. burberry eau de parfum барбери мистер парфуму для чоловіків. акція 1+1=3

70 грн
Опис

Чоловік, який знає чого прагне, для якого важливо ніколи не зупинятися і постійно йти вперед - без сумнівів вибере Mr. Burberry від однойменного британського бренду. Композиція відноситься до групи деревно-пряних ароматів, тому є лаконічним доповненням іміджу як в зимовий, так і в літній період року.
Уже з перших нот аромат підкреслює активну життєву позицію оточуючи нотами яскравого поєднання соковитого грейпфрута, свіжої м'яти, пряного кардамону і незвичайного тархуну. Далі зустрічають нотки, які поспішають нагадати, що володар аромату не такий вже й простий, як здається на перший погляд - ароматна лаванда, величний білий кедр і пряний мускатний горіх. Базові ноти виражені сплетінням вкраплень пачулі, амбри, сандалу і ветиверу, а в завершенні чується тонкий шлейф кориці і бензоїну.

Mr. Burberry Eau de Parfum - це вибір волелюбного, сміливого, елегантного чоловіка, що віддає перевагу вільно-класичному стилю і вабить всіх навколо своєю харизмою і впевненістю.
Парфумерна вода, спрей 2мл 100% Оригінал. Є ще парфумерія в моїй шафi. При купівлі 2-х будь-яких одиниць - вибирайте подарунок в моїх товари до 50грн

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?