Всі категорії
Додати товар

Clinique happy for men 100 мл

1075 грн
Опис

Clinique Happy For Men 100 мл
Нові. Тестер.
Країна ТМ: США
Стать: для чоловіків

Тип аромату: фужерні, цитрусові
Початкова нота: Зелені ноти, Лайм, Лимон, Мандарин, Морські ноти
Нота серця: Біла фрезія, Жасмин, Конвалія, Троянда
Кінцева нота: Білий кедр, Гуаяк, Кипарис, Мускус
Щастя — частина концепції розкішного одеколону для чоловіків Happy від американського бренда Clinique. Новий запах — це квінтесенція яскравих емоцій, щирої радості й нескінченного щастя в лаконічному жовтогарячому флаконі. Одеколон створений для сучасного чоловіка, який цінує кожну хвилину, тому в його житті немає місця нудьгувати. Він підкорює оточення своїм оптимізмом і заражає їх позитивними емоціями.
Іскриста композиція аромату Happy з перших секунд заворожує почуття яскравими та соковитими, бадьорливими цитрусовими фруктами, які плавно переходять у неймовірно свіжі та легкі морські та зелені ноти. У серці — витончений коктейль із ненав'язливих, легких нот фрезії, жасмину, конвалії та троянди. База аромату складена з акордів кипариса, мускусу, гваякового дерева й білого кедра. М'який і теплий, елегантний і надзвичайно стійкий шлейф аромату дарує його власникові відчуття впевненості та щастя впродовж цілого дня.
Підбадьорливий і іскристий одеколон Happy For Men від Clinique — ідеальний спосіб підкреслити яскраву індивідуальність сучасного чоловіка.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?