Всі категорії
Додати товар

Christian dior sauvage elixir парфум (еліксир) 60 мл

1599 грн
Опис

Christian Dior Sauvage Elixir 60 мл парфуми
Нові, запечатані, можна на подарунок..
Об'єм 60 мл
Sauvage Elixir — аромат максимальної концентрації. Ще ніколи Sauvage не був таким яскравим, магічним і п'янким. Ноти бергамоту переплітаються з чистою лавандою, загадковою амброю і містичним ладаном. Сила, шляхетність і таємничість прихована за темно-синім склом елегантного флакона.
Неповторна парфумована вода для чоловіків Sauvage Elixir від бренда Dior — це захопливе творіння відомого французького парфумера Франсуа Демаші. Її нетривіальна композиція філігранно виткана з вишуканих нот, що гармонійно поєднуються між собою й виграшно підкреслюють тонкі ольфакторні грані один одного.

Непідражний аромат розкриває пряне тріо мускатного горіха, спекотної кориці та зігрівального кардамону, яке ефектно відтіняє виразний цитрусовий аспект стиглого грейпфрута. Свого апогею пахощі досягають у віртуозно витканій павутині з проникливо-чуттєво солодкої ванілі, трав'янисто-насиченої гірської лаванди та свіжоскошеного сіного кумарину. Завершують парфумерний витвір елегантні акорди солоної амбри, лісового ветиверу, смолистих пачулів і гіркуватої лакриці.
Країна ТМ: Франція

Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревні, пряні
Початкова нота: Грейпфрут, Кардамон, Кориця, Мускатний горіх
Нота серця: Ваніль, Кумарин, Лаванда
Кінцева нота: Амбра, Ветивер, Лакриця, Пачулі

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 60мл
Об'єм:
60 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
42% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?