Всі категорії
Додати товар

100 мл christian dior sauvage, парфуми. східні, фужерні

1559 грн
Опис

christian dior sauvage, парфумована вода
100 мл
Нові. Буде повністю запечатані, можна на подарунок.

Батч-код на коробці та флаконі, магнітна кришка з бджілкою.

Як дебютна нотка виступає терпкий бергамот, що пристрасно цілується з сором'язливим анісом і потопає в пікантному тумані китайського перцю. З кожною миттю ароматична мелодія набирає все більш чуттєві оберти — лунає трохи солодкуваті пахощі лаванди, чутно оксамитове дихання мускатного горіха. Роль завершального акорду з властивою їм сенсуальністю виконують благородний амброксан і кокетлива ваніль, що надає цій істинно чоловічій парфумованій воді нотку якоїсь грайливості.

Класифікація: елітна
Тип аромату: східні, фужерні
Стать: для чоловіків
Початкова нота: Бергамот
Нота серця: Зірчастий аніс, Китайський перець, Лаванда, Мускатний горіх
Кінцева нота: Амброксан, Ваніль
Зроблено в: Франція
Якщо задати собі питання про те, хто ж є іконою стилю одягу та парфумерії, то перше, що приходить на розум - Christian Dior. Більшість своєї історії цей французький дім моди працював суто на користь жінок, невтомно створюючи чудові образи як в одязі, так і в парфумерії, косметиці та засобах для догляду за собою. А 2006 року успішно налагодився випуск косметики й ароматів для чоловіків.

Новинка 2015 року від геніального парфумера François Demachy — Sauvage, радикально відрізняється від усіх попередніх ароматів «Сава». Неприборкана за характером фужерна туалетна вода була створена спеціально для бунтарських особистостей. Верхні ноти Sauvage розносяться свіжим і іскристим бергамотом, який поступається місцем «серденому» пекучому перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксану.

Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Саваней». Франсуа Демаші прийняв за основу тону свіжу необроблену сировину, змішавши її з дорогими та благородними компонентами. У результаті його вольнолюбний Sauvage 2015 заграв яскравими та незабутніми акордами.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
42% виконаних замовлень
Була

Схожі товари