Всі категорії
Додати товар

Парфум versace dylan blue

198 грн
Опис

Характеристики та опис
Основні
Виробник
Versace
Країна виробник
Об'єднані Арабські Емірати
Тип аромату
Фужерні
Користувальницькі характеристики
Бренд
Versace
Категорія
Perfume Newly 58 мл
Кінцева нота
Ладан, Мускус, Боби тонка, Шафран
Мoдель
Versace Dylan Blue Pour Homme
Найменування
Мини парфюм
Початкова нота
Бергамот, Грейпфрут, Водні ноти, Листя інжиру
Нота серця
Амброкссан, Пачулі, Чорний перець, Листя фіалки, Папірус
Об'єм
58 мл
Стать
Чоловічий
Флакон
Стекло
Проходячи повз людину, або знайомлячись з кимось, насамперед люди завжди звертають увагу на зовнішність і парфуми, позаяк саме ці два показники можуть з першої зустрічі багато чого дати зрозуміти про те, хто перебуває поруч.
Що може сказати парфуми про людину? Часто, наприклад, про статус чоловіка судять за тим, яким одеколоном він користується. Різні бренди змагаються між собою в тому, чиї парфуми стануть абсолютним хітом у покупців. Серед усіх відомих компаній, парфуми Pour Homme Dylan Blue від бренда VERSACE сьогодні слугують одним із найбільш виграшних варіантів для чоловіків, які хочуть підкреслити свою харизму відповідним ароматом.

Особливості складу продукту
Парфуми Pour Homme Dylan Blue створені спеціально для чоловіків, які вміло поєднують ділове та спортивне життя, які знають собі ціну. З цією композицією не соромно прийти на роботу або провести вечір у приємній компанії. Так чому ж він такий популярний? Насамперед тому, що склад був майстерно підібраний одними з найкращих парфумерів.
Склад аромату:
Верхня нота: відтінки бергамоту, свіжий зелений грейпфрут, листя інжиру та водні ноти, які огортають усю композицію. Таке поєднання ароматів ніби готує людину до того, що криється в самому серці композиції. Яскравий аромат цитрусу дуже грамотно поєднується з водними відтінками.
Ноти серця: ніжні акценти амброксану, яскравий аромат насіння пачулів, пікантний чорний перець, терпке листя фіалки та ненав'язливий папірус. Раптом ніжний і навіть у якийсь ступені пряний аромат, що розкривається у всій красі після перших кількох секунд свіжості.
Кінцева нота: заспокійливий ладан, благородний мускус, боби тонка та неповторний відтінок шафрану. Таке приємне завершення, яке шлейфом тягнеться за володарем парфумів. Те, що змусить незнайомця, що проходить повз, якщо не обернутися, то хоча б звернути увагу на те, як пахне від людини.
Творцем аромату є парфумер Alberto Morillas. 2016 року він випустив у світ ці парфуми, які відразу зайняли своє місце в серцях багатьох покупців. Лінійка ароматів від VERSACE вчергове довела статусність бренда.

Переваги пропонування
Млосний фужерний багатогранний, не легкий, насичений зі шлейфом, такі запахи можуть звести з розуму будь-кого. Власникові Pour Homme Dylan безумовно захочеться купувати його знову й знову. Це багатогранні парфуми, які підходять на всі випадки життя й тішитимуть не тільки свого господаря, а й людей навколо нього.
Аромат прекрасно зберігається на тканинах із натуральних матеріалів, наприклад, на сорочці з бавовни приємний запах може залишатися більш ніж добу. За всієї різкості відчуваються нотки свіжості, що робить його не типовим і виділяє серед інших ароматів лінійки. Така композиція може стати чудовим подарунком коханому чоловікові або просто приємним ароматом у колекції для справжніх поціновувачів.
Так, щоб зайвий раз підкреслити статус людини, досить просто підібрати відповідні для неї парфуми. У цьому разі композиція Pour Homme Dylan Blue від бренда VERSACE стане незамінним доповненням до образу.
Країна виробника — Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ).

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой
Продавець
alisa25052008
alisa25052008
Супер-продавець
Кропивницький
83% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?