Всі категорії
Додати товар

Парфум chanel bleu de chanel parfum 50мл (шанель блю де шанель парфум)

2500 грн -38% 1550 грн
Опис

Парфум Chanel Bleu de Chanel Parfum 50мл (Шанель Блю Де Шанель парфум)
Нові.
Відомий світовий бренд Chanel піклується про стиль і красу не тільки жіночої половини людства. Знаючи, що аромат - це частина іміджу, особистості і маленькою внутрішнього життя, Chanel створив приголомшливий, незвичайний, наповнений дивовижними поєднаннями парфум Bleu de Chanel Eau de Parfum. Почувши його запах, навіть самі отьявленные скептики чоловічої статі, які не люблять душитися і вважають це долею жінок, переглянуть свої принципи. У композиції аромату з'єдналися деревні, привабливі акорди, підкріплені пряними, східними звуками і ваблячими цитрусовими вкрапленнями.

Початкова нота притягує і оточує хмарою східного звучання, розкриваючись у містичному лабдануме, чуттєвому сандаловом дереві і солодких листя пачулі, приправлених імбиром і мускатним горіхом. В «серце» твори панує благородний ветивер, аромати цитрусових переплітаються в деревними потоками, обережно оттеняемые м'ятою і жасмином.

В кінці ви відчуєте приємний шлейф чуттєвої, рідкісної амбри і ладану в сміливому поєднанні з грейпфрутом, білим кедром і загадковим рожевим перцем.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 50мл