Всі категорії
Додати товар

Dolce&gabbana pour homme тестер pro чоловічий 58 мл

223 грн
Опис

Товари та послуги
Парфуми міні
Тестери PRO 58 мл
Тестери PRO 58 мл чоловічі
Dolce&Gabbana Pour Homme ТЕСТЕР PRO чоловічий 58 мл
Новинка
Dolce&Gabbana Pour Homme ТЕСТЕР PRO чоловічий 58 мл
Готово до відправки

Код: 16586-01

Роздріб
222,50 ₴

250 ₴
:fire: Економія: 27.50 ₴

Купити
або

Купити з
Що таке купити з Пром?

Замовлення під захистом

Опис
Природний магнетизм і пристрасна впевненість у собі – це ті якості, які притаманні істинному чоловікові. Вони проявляються не тільки у вчинках, а й у запаху. Саме тому аромат Dolce&Gabbana Pour Homme створений для впевненої в собі людини. Він має природний магнетизм і пристрасну харизму.

Особливості та склад
Ідентичне виконання тестера з оригінальним парфумом не може залишитися поза увагою. Випускається у стильному фірмовому флаконі, який не залишить байдужими любителів класичних чоловічих ароматів. Це дуже стійка парфума, у складі якої міститься велика кількість натуральних компонентів. У ньому відчувається терпкість та насиченість, що підкреслюють силу чоловічої натури. Він підійде для будь-якого віку та стане чудовим подарунком для дорогої людини.
Докладніше про піраміду компонентів:
Початкові ноти обрамлені Апельсином, Бергамотом, Лавандою, Лимоном, Мандарином, Мускатною шавлією, Неролі, Тархуном.
Середні ноти наповнені Геранню, Жасміном, Коріандром, Корицею, Перцем, Трояндою, Фіалкою.
Базові ноти складаються з Амбри, Білого кедра, Бобів тонка, Іриса, Кумаріна, Мускуса, Сандала, Тютюн.
Перше, що відчувається у композиції – це терпкі ноти цитрусових. Але з кожною хвилиною аромат стає м'якшим, а ближче до завершення і зовсім перетворюється на квітковий. В цілому, запах дуже приємний і навіть трохи домашній, але при цьому він відмінно підійде для особливих випадків.

Переваги
Цей тестер – це чуттєвий еліксир, який здатний розкрити внутрішній світ чоловіка та показати його справжню сутність. Він не залишить нікого байдужим. Його власник – впевнений у собі чоловік, якому не страшні жодні перепони та труднощі.
Серед суттєвих якостей можна виділити такі переваги:
Оригінальність.
Стійкість.
Аромат розкривається поступово.
Витонченість запаху.
Парфуми для справжніх чоловіків.
Не має агресивного характеру.
Підходить для ділових зустрічей.
Для тих, хто не любить нав'язливу парфумерію.
Привабливий флакон.
Аромат не можна назвати зухвалим чи крикливим, скоріше він делікатний і стриманий, але дуже мужній. Він ніби створений для справжнього чоловіка. Для нього немає перешкод і заборон — він завжди йде до своєї мети, як би важко йому не довелося. Але при цьому він залишається таким же м'яким та ніжним, як і його запах.
Запах дарує чоловікові впевненість у собі, силу та енергію. У ньому немає нічого зайвого і при цьому немає обмежень, які заважають бути самим собою. Він завжди привертатиме увагу жінок, але при цьому не викликатиме у них жодних підозр.

Спосіб застосування
Використовувати туалетну воду рекомендується в денну добу, в теплу пору року. Це може бути перед прогулянкою на свіжому повітрі, відвідуванням спортзалу, а також діловими переговорами. Наприклад, для роботи в офісі цей парфум буде якраз. Наносите його в невеликій кількості на шкіру, попередньо розтираючи масажними рухами. Щоб посилити ефект від аромату, можна крапнути кілька крапель на волосся чи одяг.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • Інший

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?