Всі категорії
Додати товар

Парфюм kilian bad boys are not good but good boys are not fun 67ml

1200 грн

розпродаж до 16 Травень

960 грн
Опис

трісне кришка в ціні враховано НОВИНКА! ТЕСТЕР DUTY FREE! Унікальні орієнтальні парфуми-унісекс Kilian Bad Boys Are Not Good But Good Boys Are Not Fun 67ml АБСОЛЮТНО НОВИЙ Запис Kilian Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun
Кіліан Хенннесі хотів, щоб аромати з колекції My kind of love були багатошаровими, але мали незвичайний дуже впізнаваний ключовий інгредієнт. В основі парфумованої води By Kilian Bad Boys Are No Good But Good Boys Are No Fun їм став акорд кока-коли. Це зухвалий, яскравий і життєрадісний аромат із сімейства деревно-пряних. Неймовірно спокусливий і свіжий, він нагадає, що поганих хлопців не до добра, але з добрими нудно.

Кожна крапля цього молодіжного еліксиру викликає ураган емоцій! Почнемо з легкого коктейлю на основі освіжної коли з льодом і яскравим бадьорливим соком лайма. Далі — п'янкий яблучний бренді з яскравими акцентами кориці та мускатного горіха. Останній келих — зігрівальний бальзам із кедрових горіхів із млосною нотою деревного бурштину. Як після такої вибухової суміші й далі приховувати дику грань характеру?

ФОТО-100% РЕАЛЬНІ! ЗРОБЛЕНО В ОАЕ (ОБ'ЄДІНЕННІ АРАБСКИ ЕМІРАТИ)!
АБСОЛЮТНО НОВИЙ, В ЧУДИНОМУ ДИЗАЙНІ, ЧУДОВАНЕ ЯКІСТЬ, ВИГЛЯДИТЬ РОККОШНО І СТИЛЬНО!!!

Дуже дорогий лакшері аромат! ОЧЕНЬ РЕКОМЕНДуюВАНДУ-УДВИЧНИЙ АРОМАТ!!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
al-ger
АНГЕЛ
Харків
50% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?