Всі категорії
Додати товар

City men lambre 50 мл туалетна вода

500 грн
Опис

Як надихнути чоловіка на подвиги? Посмішкою і правильним ароматом! City Man підійде ідеально. Він розбурхує уяву поєднанням грейпфрута і квіток гіркого апельсина, підвищує рівень енергії краплею гострого рожевого перцю, а подихом свіжого морського бризу говорить «у тебе все вийде!». Соковитий, енергійний, стильний мікс для чоловіків, якими хочеться пишатися!
Аромати City створені для активних, ініціативних людей, яким цікавий навколишній світ і люди навколо. Ароматичний букет поєднує в собі нотки міського стилю і свіжість природи. Комбінований мікс свіжого, натурального та молодіжного стилю.
Цей аромат є невід'ємним атрибутом сучасного молодого чоловіка – чутливого, але одночасно сильного, який підкреслює свою незалежність і впевненість у собі.

Інтенсивний аромат грейпфрута, крапля гостроти рожевого перцю і легкий медовий аромат квітів гіркого апельсину – незвичайний мікс початкових нот. Ніжний акорд білих квітів, притягуючий розмарин, а також подих свіжого морського бризу утворюють унікальну мелодію нот «серця». Завершує цей надзвичайно юний і, в той же час, зрілий мікс нота кедра, яка додає всій композиції рішучого характеру.
Об"єм 50мл
Ціна 672 грн. по курсу. Ціну уточнюйте.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Продавець
solom...
solomija.lambre
Львів
60% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?