Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Туалетна вода kenzo kenzo l'eau intense

1000 грн
Опис

Оригінальний тестер без кришки
Флакончик 100мл - залишок приблизно 60мл

Kenzo L'eau Intense Pour Homme — це новинка 2015 року, стильний чоловічий аромат, випущений обмеженим тиражем в рамках класичної лінійки французького модного дому. Він становить парфумерну пару однойменної жіночої композиції. Натхненням для яскравого акватического фужера стала неймовірна міць океану і сила гіпнотичного тяжіння, що виникає між чоловіком і жінкою.

Він виразний і динамічний, дарує своєму власникові чудове почуття прохолоди, приємно тонізує, бадьорить і наповнює енергією. Відкривають чарівну піраміду кришталеві морські акорди, на тлі яких, наче сонячні зайчики на водній гладі, блищать пустотливі цитруси. Ігристі іскорки лайма і юзу добре поєднуються з пікантними акцентами чорного базиліка, завдяки чому букет набуває особливо привабливе звучання. Хвойно-вершкові ноти кедра і волога зелень ветівера надають йому особливу благородство і імпозантність, гармонійно завершуючи мужній і привабливий образ.

Така парфумована вода стане вдалим вибором для роботи, відпочинку, подорожей і ділових переговорів - вона ненав'язлива, чудово збалансована і цілісна.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 60мл
  • 100мл