Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода versace man eau fraiche (версаче мен фреш) 100 мл

795 грн
Опис

Versace Man Eau Fraiche — більш повітряна і легка варіація на тему всіх полюблених аромату Versace Man, яка створена парфумерами іменного бренду Versace 2006 року. Свіжа деревно-фруктова композиція парфумів користується з того часу великою популярністю. Деякі чоловіки вважають, що туалет — це щоденна вода, інші — спортивний клас. Дехто навіть використовує цей аромат, коли необхідно справити враження на дівчину на романтичному побаченні. Прихильники Versace Man Eau Fraiche мають кожен свою думку по-повіду цього аромату, але всі вони висловлюються про нього виключно захоплено.

Елегантність і шик — це перші асоціації, які з’являються при згадці назви цього аромату. Eau Fraiche розроблено для упевнених у собі чоловіків, які звикли жити в розкоші, при цьому займають досить активну життєву позицію. Основною рисою парфумів є нев’язливий аромат, який дозволяє використовувати його у щоденному житті.

Базові мотиви композиції ґрунтуються на поєднанні амбри, мускусу та дерев’яного вербусу. Пікантності « щирого» аромату надають кедр, мускатний горіх і естрогон. Почарні ноти — білий лимон, рожевий Дерево і карамболь можуть дати відчуття безмежної розкріпленості та свободи

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари