Всі категорії
Додати товар

Набір для чоловіків incognito

493 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

704 грн
Опис

Набір для чоловіків Incognito:

1) Парфумований дезодорант в аерозольному пакованні для чоловіків INCOGNITO

Аромат туалетної води буде яскравішим, якщо ви скористаєтеся однойменною гамою засобів для догляду за тілом. Парфумовану лінію Faberlic Incognito продовжує дезодорант-спрей. Дезодорант повторює основний аромат, посилюючи та продовжуючи його.

Faberlic Incognito — свіжий, пряний, деревний аромат. Вступний свіжий акорд альдегідів і цитрусів в обрамленні вкрачувальних нот артемізії, шавлії мускатного та диктуючих трав переходить у контрастне тепле співзвучування деревних відтінків у м'якому серпанку ладану, дубового моху та пачулів. У цій грі перевтілень і загадок стільки бентежного та бентежного...

Об'єм: 100 мл.

2) Туалетна вода для чоловіків incognito

Його життя повне таємниць і загадок. Він воліє залишатися інкогніто, і лише передчуття до судомної зустрічі змушує Його зняти маску. Ось-ось розкриється головна інтрига Його життя: хто вона, ця прекрасна незнайомка?
Аромат Incognito створений спеціально для компанії Faberlic всесвітньо відомим французьким парфумером Бертраном Дюшофуром.
Напрямок аромату: свіжий, пряний, деревний аромат.

Вступний свіжий акорд альдегідів і цитрусів в обрамленні вкрачувальних нот артемізії, шавлії мускатного та диктуючих трав переходить у контрастне тепле співзвучування деревних відтінків у м'якому серпанку ладану, дубового моху та пачулів. У цій грі перевтілень і загадок стільки бентежного та бентежного...

Ольфакторна піраміда аромату Incogntio:
Верхні ноти: альдегіди, артемізія, шавлія мускатний, клементин, бергамот.
Ноти серця: ладан, трави, що дуріють.
Шлейф: дубовий мох, пачулі, сіра амбра, хвойні ноти, мускус, біла деревина, кедр.

Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл
Продавець
bestcupets
BESTCUPETS
Супер-продавець
70% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?