Всі категорії
Додати товар

Парфуми lacoste essential (лакост есеншиал) у подарунному паковку 50 мл

170 грн
Опис

Lacoste Essential (Лакост Ессеншиал) у подарунковій упаковці 50 мл.

Красиве оформлення та чудовий купаж вмісту роблять ці парфуми ідеальними. Ви можете носити маленькі флакончики із собою щодня або брати в подорожі, тому що вони не займуть багато місця і зручно будуть поміщатися у вашій сумочці, хай якого розміру вона буде.

У парфумах містяться натуральні французькі ефірні олії, завдяки яким аромат тримається весь день, поступово розкриваючись і граючи різними нотами.

Lacoste Essential — це втілення духу свободи, радості та релаксації як тіла, так і духу. Романтичний, мужній, невимушений аромат, адресований молодому чоловікові, ласкавому зміні та свободи, вічному мандрівнику, що шукає нових відчуттів і дивиться в майбутнє з оптимізмом. Незалежність духу — ось його головна цінність. Аромат свободи, динамічний і пульсувальний, що відкриває нові горизонти. Аромат складається з початкових нот листя томата, цитрусових, фруктових і водних відтінків. «Серце» складається з чорного перцю та квіткового акорду, зокрема аромату троянди. Сандал і пачулі утворюють «базу» парфумів.

Кінцева нота Пачулі, Деревина, Сандал

Початкова нота Фруктові ноти

Нота серця Чорний перець, Квіткові ноти, Троянда, Пряності

Тип аромата Свежие

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?