Всі категорії
Додати товар

Ermenegildo zegna zegna colonia туалетна вода 100 ml

570 грн -6% 541 грн
Опис

Чоловіча туалетна вода 100 мл - Ermenegildo Zegna Colonia

Вам не вистачає відпочинку і спокою? Ви живете в постійній суєті? Чи намагаєтеся встигнути зробити все і відразу?

Перервіть ненадовго свій марафон. Присядьте і подаруйте собі умиротворення і безтурботність. Вдихніть вишуканий деревно-квітковий аромат туалетної води Zegna Colonia від Ermenegildo Zegna і перенесень у світ абсолютної гармонії. У казкове задзеркалля, де немає ні турбот, ні переживань.

 Аромат Zegna Colognia Ermenegildo Zegna вперше вийшов в світ в 2009 році. Серйозний і спокійний, ніжний і пристрасний, дуже багатогранний і дуже прекрасний запах парфуму Zegna Colognia (Зегна Коложния) створений для представників сильної статі, для тих, хто не боїться говорити вголос про бажані речі.

Вони точно знають толк в елітній дорогою парфумерії, яка грає в їх житті далеко важливу роль. Добре виховані і манірні, начитані й освічені, такі люди точно знають собі ціну і тому все в своєму житті обирають тільки найкраще. І тому вони воліють аромат «Зегна».

Цей парфум, безсумнівно, припаде до смаку джентльменам з добрим гарячим серцем і східним темпераментом. Ноти бергамота, неролі і кардамону створюють ауру навколо мужності, магнетичною привабливості і сили.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?