Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода boss bottled unlimited 100 мл

700 грн
Опис

Чоловіча туалетна вода Boss Bottled Unlimited 100 мл

Німецький модний дім, не менш відомий як виробник якісної парфумерії, представив шанувальникам ще один фланкер свого чоловічого вінтажного аромату 1998 року, що носить назву Boss Bottled. Новинка, що отримала назву Boss Unlimited , також орієнтована на чоловіків і є цілком сучасною фужерной композицією.

Парфуми Boss Unlimited належить до сімейства фужерний аромат і володіє насиченим освіжаючим звучанням. Букет композиції будується навколо трьох основних виразних акордів: деревинних, освіжаючих зелено-трав'яних і теплих бурштинових. Головні ноти доповнюються помірними ароматичними і бальзамічними акцентами.

Термін «фужерний» стався від французького слова fougere (папороть), але нічого спільного з папороттю він не має. Так називають парфуми, мають ноти лаванди, кумарину (речовини з бобів тонка), нюанси дубового моху, деревні акорди, а іноді яскраві штрихи ветівера або герані. В цілому виходить п'янка, гіркувато-терпкий композиція, якій можна насолодитися.

  Приобрести Hugo Boss Unlimited вы можете на сайте интернет-магазина Glamour-Parfum. Для этого вам нужно либо нажать на кнопочку "Заказать", которая находится вверху страницы или же позвонить по номерам телефонов из выпадающего списка или во вкладке "Контакты". 

Производитель  Hugo BossСтрана производительОАЭВид парфюмерной продукции  Туалетная водаТип ароматаФужерные  Начальная нота  МятаНота сердца  ЛабданумКонечная нота  Древесина

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?