Всі категорії
Додати товар

Аромат angel defense pour homme туалетная вода

450 грн
Опис

Зроблено в: Україна
Стать: для чоловіків
Класифікація: мас маркет
Тип аромату: деревинні, фужерні
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут
Нота серця: Розмарин
Кінцева нота: Таїтянський ветівер

Український бренд «Аромат» поступово, але впевнено підкорює п'єдестали краси і стилю, даруючи справжнім поціновувачам розкішних невагомих аксесуарів можливість бути ближче до реалізації власних бажань. Туалетна вода Angel Defense Pour Homme, немов ода найвищим почуттям і силі чоловічого темпераменту, змушує забути про рутині повсякденності і більш впевнено, натхненно рухатися до нових вершин, підкорювати неосяжні цілі ... Дерево-фужерний дует довго грає з розумом, позбавляючи його стереотипів, табу і кліше, щоб з часом кожен власник стійкого аромату зміг подивитися на особливості зовнішнього світу під абсолютно новим, креативним кутом.

Початкова нота. Залишаючи стінки компактного флакона, туалетна вода вривається в реальність відгомонами хрусткого бергамота, але не одного, а в дружньому товаристві соковито-солодкого грейпфрута.

Нота серця. Продовжуючи безтурботне звучання натхненного вступу, на горизонті з'являється строгий, але запашний образ свіжого розмарину.

Кінцева нота. Несамовите соло поступово занурюється в обійми таїтянського ветиверу, змушуючи свого власника залишити негативні думки і поганий настрій на далеких сторінках минулого.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 125мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?