Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода tete-a-tete, 90 мл тет-а-тет ефект

191 грн
Опис

Інтригуючий та привабливий аромат вже котрий рік не втрачає своєї популярності серед чоловічого контингенту. Фахівці українського бренду «ЕFFECT» доклали максимум зусиль, щоб ефектне звучання парфуму нагадувало традиційний аромат. Спиртоводний розчин запашних ефірних олій може бути використаний як лосьйон після гоління. Засіб чудово знезаражує шкірний покрив, сприяє швидкому загоєнню подряпин і порізів, має антисептичні властивості. Стійкий та мужній запах одеколону заснований на піраміді з квіткових акордів, які плавно переплітаються із деревними нотами. Нічого зайвого, тільки чоловік та його парфум!

Об`єм :100 ml
Стать :для чоловіків
Класифікація :Вінтажна
Тип : Туалетна вода вінтажна парфумерія (старовинні духи, раритет парфум)
Країна ТМ : Україна
Парфум для справжніх чоловіків.

Початкові ноти: мандарин, аніс, селера, зелень, чорна смородина.
Ноти серця: жасмин, іланг-іланг, троянда.
Ноти шлейфа: ветивер, пачулі, деревне мох, амбра, мускус, ваніль.

Практичний б'юті-продукт, що може виконувати функцію парфумів і гігієнічного засобу після гоління. Тому цей лосьйон від бренда «Ефект» стане дуже корисним придбанням для чоловіка, який віддає перевагу класичним ароматним композиціям і традиційному догляду.

Активна формула засобу має протизапальні й заспокійливі властивості, усуває бактерії та допомагає загоювати пошкоджені ділянки шкіри, у такий спосіб гармонійно завершуючи процес здійснення гігієнічної процедури. А запашне звучання лосьйону «Тет-а-тет» зачаровує ефектними свіжо-трав'янистими і чуттєво-деревними мелодійними переходами, які створюють чарівну і гарну пісню.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари