Всі категорії
Додати товар

Effect havana туалетна вода для чоловіків гавана ефект

191 грн
Опис

Стать: для чоловіків
Класифікація: міддл маркет
Тип аромату: пряні, східні
Початкова нота: Артемізія, Базилік, Кмин, Мандарин
Нота серця: Гвоздика, Кориця, Тютюн
Кінцева нота: Ветівер, Дубовий мох, Пачулі, Сандал

Гарний і елегантний ароматний шедевр Effect Havana складе ідеальне доповнення бездоганного образу справжнього джентльмена. По-чоловічому напористий і потужний, по-східному глибокий і темпераментний, він створює навколо теплу і невимушену атмосферу. Його аромат допоможе підкреслити і виділити найкращі риси характеру.

Чудова збалансована композиція із неперевершеними східними мотивами розкривається свіжими вкрапленнями чарівних нот мандарина, які відтіняються п’янкою і насиченою пікантністю млосної артемізії, пряного кмину і запашного базиліку. Вишукане «серце» наповнене розкішшю і багатством неперевершених східних прянощів та спецій. Чарівні переливи гвоздики, кориці і тютюну посилені п'янким звучанням деревних нот сандалового дерева, стійких і смолистих пачулів, дубового моху і палкого ветивера, яке гідно завершує фіміам і залишає за собою шляхетний чуттєвий шлейф.

Туалетна вода Effect Havana, поміщена у напівпрозорий флакон із округлими формами, стане чудовим доповненням елегантного і мужнього образу кожного представника сильної статі. Ідеально підходить для щоденного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари