Всі категорії
Додати товар

Versace man eau fraiche туалетна вода, 2*1 мл

120 грн -17% 100 грн
Опис

Versace Man Eau Fraiche Туалетна вода, 2*1 мл

Ціна 100 грн.

Versace Man Eau Fraiche - легша варіація на тему всіма улюбленого аромату Versace Man, яку створили парфумери знаменитого бренда Versace в 2006 році. Свіжа, деревно-фруктова композиція парфумів відтоді користується величезною популярністю. Деякі чоловіки вважають туалетну воду повсякденною, інші відносять її до спортивного класу. Хтось навіть використовує цей аромат, коли необхідно справити враження на дівчину на романтичному побаченні. Прихильники Versace Man Eau Fraiche мають різні думки стосовного цього аромату, проте всі вони відгукуються про нього із захопленням.

Елегантність і шик - це перші асоціації, які виникають при згадці назви парфумів. Eau Fraiche розроблені для впевнених у собі чоловіків, що звикли жити в розкоші й займають досить активну життєву позицію.

Базові мотиви композиції основані на поєднанні амбри, мускусу і деревного присмаку. Пікантності «серцю» аромату надають кедр, мускатний горіх і естрагон. Початкові ноти - білий лимон, рожеве дерево і карамбола - здатні подарувати відчуття безмежної розкутості та свободи

Прем’єра аромату: 2006
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Італія
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: водяні, деревинні
Початкова нота: Бергамот, Карамбола, Кардамон, Лимон, Трояндове дерево
Нота серця: Білий кедр, Перець, Тархун, Шавлія
Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Мускус, Сикомор, Шафран

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?