Всі категорії
Додати товар

Dolce & gabbana k edt 100 ml. чоловічий - тестер

1639 грн -21% 1311 грн
Опис

D&G K Eau de Toilette

Новий чоловічий парфумерний продукт, який розкриває справжній привабливий характер справжнього джентльмена. Бадьорить і надихає композиція, яка допоможе розкрити свій потенціал і зачарувати оточуючих красунь.
Новинка Dolce & Gabbana K відкриває новий світ мужності, в якому принадність заміської Італії і сонячний полудень Середземномор'я переплітається з поєднанням свіжих цитрусових, червоного апельсина і сицилійського лимона. Цей яскравий чоловічий парфум розкривається у свіжій хвилі ялівцевих ягід. Потім серце починає битися частіше за рахунок змішування благородного кедрового дерева, зелених тонів ветівера, пачулі. Щоб надати композиції унікальну і напористу індивідуальність, знадобилася нетривіальна спалах перцевої ноти pimiento. Вона - немов палюче дотик.
Нове видання представлено в знайомої скляній пляшці, наповненої розкішним синьо-лавандовим коктейлем, чудово видимим через товщу скла. У той же час кришка-корона ефектно вінчає пляшку аромату D&G K, підкреслюючи королівський статус власника.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?