Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода man eau fraiche 100 мл

600 грн
Опис

Чоловіча туалетна вода Man Eau Fraiche
100 мл

Man Eau Fraiche — більш повітряна та легка варіація на тему всього улюбленого аромату Man, яка створена парфумерами іменитого бренда 2006 року. Свіжа деревно-фруктова композиція парфумів користується відтоді величезною популярністю. Деякі чоловіки вважають туалетну воду повсякденною, інші відносять її до спортивного класу. Хтось навіть використовує цей аромат, коли необхідно справити враження на дівчину на романтичному побаченні. Прихильники Man Eau Fraiche мають кожну свою думку щодо цього аромату, проте всі вони відгукуються про нього виключно захоплено. 

Елегантність і шик — це перші асоціації, які виникають під час згадування назви цього аромату. Eau Fraiche розроблений для впевнених у собі чоловіків, які звикли жити в розкоші, водночас займають досить активну життєву позицію. Основною перевагою цих парфумів є його ненав'язливий аромат, який дає змогу використовувати їх у повсякденному житті.

Базові мотиви композиції ґрунтуються на поєднанні амбри, мускусу та деревного присмаку. Пікантності «серцю» аромату надають кедр, мускатний горіх і естрагон. Початкові ноти — білий лимон, рожеве дерево та карамболь, здатні подарувати відчуття безмежної розкутості та свободи.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?